Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Meet Your Maker Türkçe yama

27.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Meet Your Maker. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama J@CK@L sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Meet Your Maker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: J@CK@L
Oyun açıklaması:
Meet Maker, kendi kalelerinizi inşa etmeye ve diğer oyuncuların inşaatlarına saldırmaya odaklanan bir çevrimiçi aksiyon oyunudur. Oyun, Dead by Daylight gibi başlıklarla bilinen Davranış İnteraktif tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10077
Yayın yılı:
2023





Meet Your Maker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Meet Your Maker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Meet Your Maker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Meet Your Maker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Meet Your Maker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Meet Your Maker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PAC-MAN Maker, ikonik serinin özel bir bölümüdür ve aslında sarı kahramanın en büyük hayranları düşünülerek oluşturulmuş pac-man seviyelerinin bir editörüdür.
Super Mario Maker, Super Mario Bros oyun serisi için kendi seviyelerinizi tasarlamanıza ve bunları dünyanın her yerinden insanlarla paylaşmanıza olanak tanıyan basit, kullanıcı dostu bir seviye
PC için Princess Maker Refine, koruyucu kızınıza baktığınız ve bu süreçte yetişkin hayatının potansiyel şekline karar verdiğiniz benzersiz bir yönetim oyunudur.
Cartoon Maker, çocukların kendi animasyon filmlerini oluşturabilecekleri bir eğitim programıdır.
Yeni zorluklarla yüzleşmek için Fildişi Sahiline dönün veya güzel bir ada cennetine ilk ziyaretinizin keyfini çıkarın.
Yorumlar
Yorum ekle