Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shinobi (1988) Türkçe yama

13.03.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Shinobi (1988). Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Shinobi (1988) (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Shinobi, 1980lerin sonunda hemen hemen her oyun odasında hüküm süren son derece popüler bir SEGA programıdır. Oyuncu, görevi bir terörist ağını parçalamak ve hem sıradan haydutları hem de Japon ninja savaşçılarını bir araya getirmek olan doğu savaşının isimsiz şampiyonu rolünü üstlenir.

İndirme sayısı:
8262
Yayın yılı:
1988





Shinobi (1988) oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shinobi (1988) dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shinobi (1988) klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shinobi (1988) ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shinobi (1988) oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shinobi (1988) içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Efsanevi ninja, ölülerin musallat olduğu ve onu harekete geçiren öfkenin ta kendisi tarafından engellenmiş olarak geri döner.
Beğenilen Shinobi™ serisinin bu destansı yeniden başlatılmasında arkadaşınız tarafından ihanete uğrayarak eski ve kötü bir klana karşı savaşmalısınız… Shinobi, orijinal Shinobi oyunlarından klasik
Cinemawareden klasik 1988 aksiyon oyununun mobil versiyonu. Başlık, orijinalin tam bir kopyasıdır ve orijinal olarak yayınlandığı Amiga bilgisayarın yazılım öykünmesi sayesinde çalıştırılır.
Naruto Shippuden: Shinobi Rumbleda bir kez daha Masashi Kishimoto tarafından yaratılan en popüler karakterler haline geldik.
F-19 Stealth Fighter, 1988 yılında Sid Meier tarafından bu tür üretimle tanınan MicroProse için geliştirilen bir uçak simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle