Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Naruto Shippuden: Shinobi Rumble Türkçe yama

17.08.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Naruto Shippuden: Shinobi Rumble. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Naruto Shippuden: Shinobi Rumble (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: T3
Oyun açıklaması:
Naruto Shippuden: Shinobi Rumbleda bir kez daha Masashi Kishimoto tarafından yaratılan en popüler karakterler haline geldik. Mevcut on altı ninja arasında diğerleri arasında: Naruto, Sasuke, Pain, Jiraiya, Pain ve Hatake Kakashi.

İndirme sayısı:
9285
Yayın yılı:
2010





Naruto Shippuden: Shinobi Rumble oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Naruto Shippuden: Shinobi Rumble dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Naruto Shippuden: Shinobi Rumble klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Naruto Shippuden: Shinobi Rumble ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Naruto Shippuden: Shinobi Rumble oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Naruto Shippuden: Shinobi Rumble içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3, Masashi Kishimoto tarafından Naruto evreninde geçen bir dizi dövüş oyununun bir sonraki bölümüdür.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution, CyberConnect 2 stüdyosu ve Namco Bandai endişesinin, öncelikle Masashi Kishimoto tarafından yaratılan manga hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Ultimate Ninja, NARUTO SHIPPUDEN ile tanışıyor! Ultimate Ninja®4: NARUTO SHIPPUDEN, Naruto destanının yeni büyük bölümü SHIPPUDENı Kuzey Amerikaya getiren ilk oyun olacak.
Naruto ve Sasuke entrika ve hilelerle dolu bir arka planda karşı karşıya gelirken, NARUTO SHIPPUDEN arkındaki en popüler hikayelerden birini ilk elden deneyimleyin!
Naruto Shippuden: Ninja Council 4, Masashi Kishimotonun popüler Naruto manga ve animesine dayanan popüler oyun serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle