Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3 Türkçe yama

12.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3, Masashi Kishimoto tarafından Naruto evreninde geçen bir dizi dövüş oyununun bir sonraki bölümüdür. Bu özel oyun, kahramanların büyüdüğü ve genç olduğu Shippuden bölümüne odaklanıyor.

İndirme sayısı:
8777
Yayın yılı:
2009





Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Naruto Shippuden: Ninja Destiny 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ninja Destiny, geçen yılın Nintendo DSdeki çılgın 3D dövüşçüsünün bu heyecan verici devam oyununda ikinci raunt için geri döndü!
Naruto Shippuden: X360 ve PS3 için Ultimate Ninja Storm Generations, Naruto: Ultimate Ninja serisinin bir başka bölümüdür.
Naruto Shippuden: X360 ve PS3 için Ultimate Ninja Storm 3, Naruto adlı parlak saçlı bir ninjanın maceralarını izleyen Naruto: Ultimate Ninja serisinin bir başka bölümüdür.
Ultimate Ninja, NARUTO SHIPPUDEN ile tanışıyor! Ultimate Ninja®4: NARUTO SHIPPUDEN, Naruto destanının yeni büyük bölümü SHIPPUDENı Kuzey Amerikaya getiren ilk oyun olacak.
Naruto Shippuden: Ninja Council 4, Masashi Kishimotonun popüler Naruto manga ve animesine dayanan popüler oyun serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle