Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Türkçe yama

18.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ScoRPioN2, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Naruto Shippuden: X360 ve PS3 için Ultimate Ninja Storm 3, Naruto adlı parlak saçlı bir ninjanın maceralarını izleyen Naruto: Ultimate Ninja serisinin bir başka bölümüdür.

İndirme sayısı:
9217
Yayın yılı:
2013





Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Naruto Shippuden: X360 ve PS3 için Ultimate Ninja Storm Generations, Naruto: Ultimate Ninja serisinin bir başka bölümüdür.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution, CyberConnect 2 stüdyosu ve Namco Bandai endişesinin, öncelikle Masashi Kishimoto tarafından yaratılan manga hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto, ikonik manga ve anime serisi Narutoya dayanan dövüş oyunu serisinin bir sonraki bölümü.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy, SWITCH, PS4 vb. için yapılmış bir koleksiyondur ve çok popüler bir dövüş serisinden üç oyun içerir.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 PC, PS3 vb. burada). Mekanik ve Oyun modları Patlamalarla, inanılmaz hareketlerle ve son derece güçlü saldırılarla dolu muhteşem karşılaşmalar Ultimate Ninja
Yorumlar
Yorum ekle