Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution Türkçe yama

24.08.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution, CyberConnect 2 stüdyosu ve Namco Bandai endişesinin, öncelikle Masashi Kishimoto tarafından yaratılan manga hayranlarına yönelik bir önerisidir.

İndirme sayısı:
8663
Yayın yılı:
2014





Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Naruto Shippuden: X360 ve PS3 için Ultimate Ninja Storm Generations, Naruto: Ultimate Ninja serisinin bir başka bölümüdür.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto, ikonik manga ve anime serisi Narutoya dayanan dövüş oyunu serisinin bir sonraki bölümü.
Naruto Shippuden: X360 ve PS3 için Ultimate Ninja Storm 3, Naruto adlı parlak saçlı bir ninjanın maceralarını izleyen Naruto: Ultimate Ninja serisinin bir başka bölümüdür.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy, SWITCH, PS4 vb. için yapılmış bir koleksiyondur ve çok popüler bir dövüş serisinden üç oyun içerir.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 PC, PS3 vb. burada). Mekanik ve Oyun modları Patlamalarla, inanılmaz hareketlerle ve son derece güçlü saldırılarla dolu muhteşem karşılaşmalar Ultimate Ninja
Yorumlar
Yorum ekle