Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rocket Ranger Türkçe yama

12.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Rocket Ranger. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Anthrox, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Rocket Ranger (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
Cinemawareden klasik 1988 aksiyon oyununun mobil versiyonu. Başlık, orijinalin tam bir kopyasıdır ve orijinal olarak yayınlandığı Amiga bilgisayarın yazılım öykünmesi sayesinde çalıştırılır.

İndirme sayısı:
10513
Yayın yılı:
1988





Rocket Ranger oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rocket Ranger dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rocket Ranger klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rocket Ranger ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rocket Ranger oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rocket Ranger içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pokémonun Sıkıntıdan Kurtulmasına Yardımcı Olmak Aksiyon dolu Pokémon Ranger serisinin üçüncü bölümü, oyuncuların Oblivia bölgesindeki Pokémonu, insanları ve doğayı korumakla görevli bir Pokémon
Bir Pokémon Ranger ol ve doğayı koru, insanları kurtar ve ihtiyacı olan Pokémona yardım et.
Fox Ranger, popüler çekim türünün bir başka temsilcisi, bu sefer Koreli şirket Soft Action tarafından.
Elven Legacy: Ranger for PC, Rus geliştirici Ino-Conun Elven Legacy için bir genişletmesidir.
AND, iOS ve PCde yayınlanan Rocket Ranger Reloaded, 1988de piyasaya sürülen ve hem sektörün (örneğin Golden Joystick ödülü) hem de oyuncuların beğenisini kazanan Cinemawarein klasik aksiyon oyununun
Yorumlar
Yorum ekle