Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dancing on Ice Türkçe yama

29.12.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Dancing on Ice. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: REVENGE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Dancing on Ice (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
Çok sevilen aile TV Şovu Buzda Dansın resmi oyununda acemiden buz dansı efsanesine geçin! Gösteri gecesinde TV kameralarının önünde canlı olarak paten kaymadan önce her haftanın rutinini mükemmelleştirirken ünlülerin buz dansının tüm dramasını ve heyecanını yaşayın!

İndirme sayısı:
10280
Yayın yılı:
2010





Dancing on Ice oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dancing on Ice dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dancing on Ice klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dancing on Ice ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dancing on Ice oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dancing on Ice içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4 ve PSV için Persona 5: Dancing Star Night, oyuncunun Persona 5 film müziğinden müzik dinleyebildiği bir aksiyon müzik-ritim oyunudur.
Kendi türüne özgü Dancing With The Stars™, Cha Cha, Mambo ve Rumbadan Foxtrot ve Waltza kadar oyuncunun ustalaşması için 10 farklı dans stiline sahiptir.
PlayStation 4teki Persona 4: Dancing All Night, popüler jRPG Persona 4: The Goldenın bir yan ürünü olan klasik bir ritmik müzik oyunudur.
PS4 ve PSV için Persona 3: Dancing Moon Night, oyuncunun Persona 3 film müziğinden müzik dinleyebileceği bir aksiyon müzik-ritim oyunudur.
DVD filminden uyarlanan Barbie™ in the 12 Dancing Princesses, Barbie™nin kral babalarıyla mutlu bir şekilde yaşayan 12 kız kardeşten biri olan Genevieve™ olarak hikayesidir.
Yorumlar
Yorum ekle