Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Persona 5: Dancing in Starlight Türkçe yama

03.10.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Persona 5: Dancing in Starlight, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir GZKS, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Persona 5: Dancing in Starlight (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: GZKS
Oyun açıklaması:
PS4 ve PSV için Persona 5: Dancing Star Night, oyuncunun Persona 5 film müziğinden müzik dinleyebildiği bir aksiyon müzik-ritim oyunudur. Aynı zamanda piyasaya sürülen Persona 3: Dancing Moon Night ile birlikte oyun, 2014 yılında PlayStation Vitada çıkış yapan Persona 4: Dancing All Nightın doğrudan devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
10959
Yayın yılı:
2018





Persona 5: Dancing in Starlight oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Persona 5: Dancing in Starlight dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Persona 5: Dancing in Starlight klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Persona 5: Dancing in Starlight ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Persona 5: Dancing in Starlight oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Persona 5: Dancing in Starlight içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kendi türüne özgü Dancing With The Stars™, Cha Cha, Mambo ve Rumbadan Foxtrot ve Waltza kadar oyuncunun ustalaşması için 10 farklı dans stiline sahiptir.
Persona 5: The Royal, PlayStation 3 ve PlayStation 4te piyasaya sürülen popüler ve ödüllü jRPG yapımının yeni bir versiyonudur.
PlayStation 4teki Persona 4: Dancing All Night, popüler jRPG Persona 4: The Goldenın bir yan ürünü olan klasik bir ritmik müzik oyunudur.
PS4 ve PSV için Persona 3: Dancing Moon Night, oyuncunun Persona 3 film müziğinden müzik dinleyebileceği bir aksiyon müzik-ritim oyunudur.
3DS için Persona Q2, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip klasik bir zindan paletli oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle