Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Persona 3: Dancing in Moonlight Türkçe yama

25.07.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Persona 3: Dancing in Moonlight. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir STATiC.

Oyun için türkçe yama metni Persona 3: Dancing in Moonlight (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
PS4 ve PSV için Persona 3: Dancing Moon Night, oyuncunun Persona 3 film müziğinden müzik dinleyebileceği bir aksiyon müzik-ritim oyunudur. Aynı zamanda piyasaya sürülen Persona 5: Dancing Star Night ile birlikte bu oyun, 2014 yılında PlayStation Vitada piyasaya sürülen Persona 4: Dancing All Nightın doğrudan devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
9810
Yayın yılı:
2018





Persona 3: Dancing in Moonlight oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Persona 3: Dancing in Moonlight dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Persona 3: Dancing in Moonlight klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Persona 3: Dancing in Moonlight ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Persona 3: Dancing in Moonlight oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Persona 3: Dancing in Moonlight içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Persona 3, ilk PlayStationın günlerine dayanan bir dizi JRPGnin bir sonraki taksitidir.
Persona Q: Shadow of the Labyrinth, Persona Ekibinin Shin Megami Tensei serisi: Personayı yeni bir donanım platformu olan Nintendo 3DS konsolunda tanıtma girişimidir.
Persona 5: The Royal, PlayStation 3 ve PlayStation 4te piyasaya sürülen popüler ve ödüllü jRPG yapımının yeni bir versiyonudur.
PlayStation 4teki Persona 4: Dancing All Night, popüler jRPG Persona 4: The Goldenın bir yan ürünü olan klasik bir ritmik müzik oyunudur.
3DS için Persona Q2, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip klasik bir zindan paletli oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle