Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Need for Speed: Underground 2 Türkçe yama

22.12.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Need for Speed: Underground 2, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama PHROZEN CREW sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Need for Speed: Underground 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: PHROZEN CREW
Oyun açıklaması:
Need for Speed: Underground 2 PC, PS2 vb. için dünya çapında resmi piyasaya çıktıktan sonraki altı ay içinde (Kasım 2003) beş milyonun üzerinde yasal kopya olarak satılan alıngan yarış oyununun devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
10599
Yayın yılı:
2004





Need for Speed: Underground 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Need for Speed: Underground 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Need for Speed: Underground 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Need for Speed: Underground 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Need for Speed: Underground 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Need for Speed: Underground 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yalnızca PlayStation®Portable (PSP™) elde taşınabilir video oyunu sisteminde mevcut olan Need for Speed™ Underground Rivalsta rekabet edin ve saygı kazanın.
Need for Speed: Underground, 1995ten beri düzenli olarak piyasaya sürülen en çok satan yarış serisinin bir sonraki bölümüdür.
Yeraltı Dövüşü sizi, aklı başında hiç kimsenin adım atmaya cesaret edemediği yasadışı dövüşler ve kirli sokaklar dünyasına götürür.
Medal of Honor: Underground, PS1 ve GBA platformları için II. Orijinalin yaratıcıları tarafından DreamWorks Interactive stüdyosundan geliştirilen oyunun orijinal versiyonu, 2000 yılının sonbaharında
Mi Sprocket, kaderin altı çanını çalma arayışına girerken özel güçler geliştiren bir ruhtur;
Yorumlar
Yorum ekle