Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Medal of Honor: Underground Türkçe yama

17.01.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Medal of Honor: Underground. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama DEViANCE.

Oyun için türkçe yama metni Medal of Honor: Underground (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
Medal of Honor: Underground, PS1 ve GBA platformları için II. Orijinalin yaratıcıları tarafından DreamWorks Interactive stüdyosundan geliştirilen oyunun orijinal versiyonu, 2000 yılının sonbaharında PlayStation platformunda piyasaya sürüldü.

İndirme sayısı:
8072
Yayın yılı:
2000





Medal of Honor: Underground oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Medal of Honor: Underground dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Medal of Honor: Underground klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Medal of Honor: Underground ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Medal of Honor: Underground oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Medal of Honor: Underground içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Medal of Honor: European Assault for PS2, XBX ve GCN, II. Dünya Savaşı sırasında geçen popüler birinci şahıs nişancı serisinin bir sonraki oyunudur.
Medal Of Honor: Allied Assault – Spearhead, ünlü aksiyon oyunu Medal of Honor: Allied Assaultun resmi bir eklentisidir.
Medal of Honor: Warfighter bir FPSdir ve 2010da piyasaya sürülen ve şimdiki klasik franchiseın yeniden başlatılması olan bir oyunun devamıdır.
Çok popüler Medal of Honor serisi, ikinci baskısında GBAya geri dönüyor, bu sefer GBAnın donanım yeteneklerini tam olarak kullanıyor.
Medal of Honor: Above and Beyond, popüler FPS savaş serisinden bir VR nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle