Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Need for Speed: Underground Türkçe yama

19.03.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Need for Speed: Underground! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Lz0.

Oyun için türkçe yama metni Need for Speed: Underground (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
Need for Speed: Underground, 1995ten beri düzenli olarak piyasaya sürülen en çok satan yarış serisinin bir sonraki bölümüdür. Oyun, seriye esas olarak The Fast and the Furious gibi filmlerden ilham alan bir dizi yenilikçi unsur getiriyor.

İndirme sayısı:
9499
Yayın yılı:
2003





Need for Speed: Underground oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Need for Speed: Underground dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Need for Speed: Underground klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Need for Speed: Underground ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Need for Speed: Underground oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Need for Speed: Underground içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Need for Speed: Underground 2 PC, PS2 vb. için dünya çapında resmi piyasaya çıktıktan sonraki altı ay içinde (Kasım 2003) beş milyonun üzerinde yasal kopya olarak satılan alıngan yarış oyununun
Yalnızca PlayStation®Portable (PSP™) elde taşınabilir video oyunu sisteminde mevcut olan Need for Speed™ Underground Rivalsta rekabet edin ve saygı kazanın.
Yeraltı Dövüşü sizi, aklı başında hiç kimsenin adım atmaya cesaret edemediği yasadışı dövüşler ve kirli sokaklar dünyasına götürür.
Need for Speed: NO Limits for AND ve iOS, Electronic Arts tarafından 1995ten beri geliştirilen popüler bir yarış serisinin yan ürünü.
Need for Speed: Heat, popüler Need for Speed ​​serisinin yirmi birinci bölümü olan bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle