Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Underground Fighting Türkçe yama

27.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Underground Fighting. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AURA.

Oyun için türkçe yama metni Underground Fighting (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: AURA
Oyun açıklaması:
Yeraltı Dövüşü sizi, aklı başında hiç kimsenin adım atmaya cesaret edemediği yasadışı dövüşler ve kirli sokaklar dünyasına götürür.

İndirme sayısı:
9700
Yayın yılı:
2007





Underground Fighting oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Underground Fighting dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Underground Fighting klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Underground Fighting ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Underground Fighting oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Underground Fighting içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yalnızca PlayStation®Portable (PSP™) elde taşınabilir video oyunu sisteminde mevcut olan Need for Speed™ Underground Rivalsta rekabet edin ve saygı kazanın.
Fighting EX Layer, Japon stüdyo Arika tarafından geliştirilen bir dövüş oyunudur.
Need for Speed: Underground, 1995ten beri düzenli olarak piyasaya sürülen en çok satan yarış serisinin bir sonraki bölümüdür.
Fighting Steel, bilgisayarlarımızın ekranlarında nadiren bulunan bir konuyu ele alıyor.
Ryonun kız kardeşi Yuriyi kurtarma görevinde Ryo Sakazaki ve Robert Garcianın yer aldığı eksiksiz ART OF FIGHTING üçlemesini takip edin.
Yorumlar
Yorum ekle