Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Fighting EX Layer Türkçe yama

20.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Fighting EX Layer. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama NoPE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Fighting EX Layer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: NoPE
Oyun açıklaması:
Fighting EX Layer, Japon stüdyo Arika tarafından geliştirilen bir dövüş oyunudur. Başlık, bu geliştiricinin en ünlü serisine atıfta bulunuyor – Street Fighter EX serisi.

İndirme sayısı:
8225
Yayın yılı:
2018





Fighting EX Layer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Fighting EX Layer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Fighting EX Layer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Fighting EX Layer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Fighting EX Layer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Fighting EX Layer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bravely Second: End Layer for 3DS, Square Enix tarafından Nintendo için geliştirilen, çok beğenilen 2012 jRPGsinin devamı niteliğindedir.
Dünyanın önde gelen video oyunları geliştiricisi ve yayıncısı Capcom®, klasik arcade oyununu Street Fighter® II Hyper Fighting ile Xbox Live® Arcadee getiriyor.
Steve Jackson ve Ian Livingstoneun efsanevi kitap serisine dayanmaktadır.
Fighting Steel, bilgisayarlarımızın ekranlarında nadiren bulunan bir konuyu ele alıyor.
Nihai kafa kafaya kavgacı! Capcom Fighting Evolution™, Street Fighter® ve diğer Capcom® serilerindeki beş klasik oyundan popüler karakterleri içerir: Street Fighter® II, Darkstalkers™, Street
Yorumlar
Yorum ekle