Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Capcom Fighting Evolution Türkçe yama

14.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Capcom Fighting Evolution, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama EMBRACE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Capcom Fighting Evolution (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
Nihai kafa kafaya kavgacı! Capcom Fighting Evolution™, Street Fighter® ve diğer Capcom® serilerindeki beş klasik oyundan popüler karakterleri içerir: Street Fighter® II, Darkstalkers™, Street Fighter® III, Red Earth™ ve Street Fighter® Alpha.

İndirme sayısı:
8083
Yayın yılı:
2004





Capcom Fighting Evolution oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Capcom Fighting Evolution dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Capcom Fighting Evolution klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Capcom Fighting Evolution ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Capcom Fighting Evolution oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Capcom Fighting Evolution içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Capcom tarafından geliştirilen, en çok satan 2D dövüş oyunları serisinin bir başka bölümü olan Street Fighter Alpha alt serisinin ikinci bölümü.
Fighting EX Layer, Japon stüdyo Arika tarafından geliştirilen bir dövüş oyunudur.
Dünyanın önde gelen video oyunları geliştiricisi ve yayıncısı Capcom®, klasik arcade oyununu Street Fighter® II Hyper Fighting ile Xbox Live® Arcadee getiriyor.
Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes, X-Men vs. Street Fighter tarafından başlatılan popüler crossover serisinin üçüncü bölümü.
X-Men vs. Street Fighter, Capcom tarafından geliştirilen bir uçuş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle