Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Street Fighter Alpha 2 Türkçe yama

26.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Street Fighter Alpha 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Street Fighter Alpha 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Capcom tarafından geliştirilen, en çok satan 2D dövüş oyunları serisinin bir başka bölümü olan Street Fighter Alpha alt serisinin ikinci bölümü.

İndirme sayısı:
9587
Yayın yılı:
1998





Street Fighter Alpha 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Street Fighter Alpha 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Street Fighter Alpha 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Street Fighter Alpha 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Street Fighter Alpha 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Street Fighter Alpha 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PlayStation®2 bilgisayar eğlence sistemi için Street Fighter® Alpha Anthology, tüm Street Fighter® Alpha arcade serisinin anıtsal bir derlemesi.
PS1de yayınlanan Street Fighter EX2 Plus, atari makinelerinde yayınlanan Street Fighter EX2nin geliştirilmiş bir sürümüdür.
Street Fighter VI, Japon şirketi Capcom tarafından üretilen ünlü dövüş oyunları serisinin bir başka parçasıdır.
Nihai kafa kafaya kavgacı! Capcom Fighting Evolution™, Street Fighter® ve diğer Capcom® serilerindeki beş klasik oyundan popüler karakterleri içerir: Street Fighter® II, Darkstalkers™, Street
X-Men vs. Street Fighter, Capcom tarafından geliştirilen bir uçuş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle