Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bravely Second: End Layer Türkçe yama

25.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Bravely Second: End Layer. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: PSC, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Bravely Second: End Layer (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: PSC
Oyun açıklaması:
Bravely Second: End Layer for 3DS, Square Enix tarafından Nintendo için geliştirilen, çok beğenilen 2012 jRPGsinin devamı niteliğindedir. Konu Oyun aynı evrende geçiyor ve Bravely Default olaylarından birkaç yıl sonra geçiyor.

İndirme sayısı:
9528
Yayın yılı:
2015





Bravely Second: End Layer oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bravely Second: End Layer dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bravely Second: End Layer klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bravely Second: End Layer ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bravely Second: End Layer oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bravely Second: End Layer içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Deus Ex: The Fall, bilim, teknoloji ve insan gelişimi için altın bir çağ olan 2027de geçiyor, aynı zamanda büyük bir sosyal bölünme ve küresel komplo zamanı.
Fighting EX Layer, Japon stüdyo Arika tarafından geliştirilen bir dövüş oyunudur.
Cesurca Varsayılan: Uçan Peri, jRPG oyun türünün geleneksel bir temsilcisidir.
Whalefall, Fire Emblem, Suikoden ve Bravely Default gibi dizilerden ilham alan strateji unsurlarına sahip bir jRPGdir.
Octopath Traveller, Silicon Studio Corporationın Japon ekibi tarafından oluşturulan bir jRPGdir, geliştiricilerin portföyünde son derece sıcak karşılanan oyunları Bravely Default: Flying Fairy ve
Yorumlar
Yorum ekle