Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

ProStroke Golf: World Tour 2007 Türkçe yama

11.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, ProStroke Golf: World Tour 2007, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni ProStroke Golf: World Tour 2007 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
Bu yılın tek gerçek dünya golf simülasyonunda zirveye çıkın ve profesyonellerle kapışın. Tekniğinizi geliştirin, vuruşunuzu yapın, baskıyı hissedin, rekabet edin ve bir şampiyon olun!

İndirme sayısı:
10334
Yayın yılı:
2006





ProStroke Golf: World Tour 2007 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) ProStroke Golf: World Tour 2007 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales ProStroke Golf: World Tour 2007 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama ProStroke Golf: World Tour 2007 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


ProStroke Golf: World Tour 2007 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve ProStroke Golf: World Tour 2007 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tour Golf Online, dünya golfünün en seçkin sporlarından biri hakkında bir ağ oyunudur.
Mario ile dünyanın dört bir yanında kulüp gezmeye gidin! Çevrimiçi oyunculara meydan okurken en sevdiğiniz Mario veya Mii karakteriyle mücadele edin.
Golf öğrencileri Neil veya Ellanın rolünü üstlenin ve Club Slots ve Go-Go Gates gibi çılgın golf sahaları ve mini oyun zorlukları dünyasına girin.
EA SPORTS Tiburonda geliştirilen EA SPORTS PGA TOUR Golf Challenge, katılımcıların dünyaca ünlü golf sahalarının kilidini açarken deneyim kazanmak ve kariyerleri boyunca seviye atlamak için golf
EA Sports PGA Tour, gelişmiş bir golf simülatörüdür. Lisanslı golf sahaları ve gerçek oyuncular sunmaktadır.
Yorumlar
Yorum ekle