Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tour Golf Online Türkçe yama

12.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Tour Golf Online. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir R2R.

Oyun için türkçe yama metni Tour Golf Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: R2R
Oyun açıklaması:
Tour Golf Online, dünya golfünün en seçkin sporlarından biri hakkında bir ağ oyunudur. Oynaması Ücretsiz sisteminde oluşturulmuştur, yani oyun ücretsizdir, ancak yazarlar mikro dönüşümler temelinde bir dizi bonus özellik ve öğe sunar.

İndirme sayısı:
8653
Yayın yılı:
2023





Tour Golf Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tour Golf Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tour Golf Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tour Golf Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tour Golf Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tour Golf Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mario ile dünyanın dört bir yanında kulüp gezmeye gidin! Çevrimiçi oyunculara meydan okurken en sevdiğiniz Mario veya Mii karakteriyle mücadele edin.
Golf öğrencileri Neil veya Ellanın rolünü üstlenin ve Club Slots ve Go-Go Gates gibi çılgın golf sahaları ve mini oyun zorlukları dünyasına girin.
EA SPORTS Tiburonda geliştirilen EA SPORTS PGA TOUR Golf Challenge, katılımcıların dünyaca ünlü golf sahalarının kilidini açarken deneyim kazanmak ve kariyerleri boyunca seviye atlamak için golf
EA Sports PGA Tour, gelişmiş bir golf simülatörüdür. Lisanslı golf sahaları ve gerçek oyuncular sunmaktadır.
Bu yılın tek gerçek dünya golf simülasyonunda zirveye çıkın ve profesyonellerle kapışın.
Yorumlar
Yorum ekle