Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mario Golf: Advance Tour Türkçe yama

23.02.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Mario Golf: Advance Tour! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Mario Golf: Advance Tour (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: ECLiPSE
Oyun açıklaması:
Golf öğrencileri Neil veya Ellanın rolünü üstlenin ve Club Slots ve Go-Go Gates gibi çılgın golf sahaları ve mini oyun zorlukları dünyasına girin.

İndirme sayısı:
9549
Yayın yılı:
2004





Mario Golf: Advance Tour oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mario Golf: Advance Tour dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mario Golf: Advance Tour klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mario Golf: Advance Tour ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mario Golf: Advance Tour oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mario Golf: Advance Tour içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tour Golf Online, dünya golfünün en seçkin sporlarından biri hakkında bir ağ oyunudur.
Mario ile dünyanın dört bir yanında kulüp gezmeye gidin! Çevrimiçi oyunculara meydan okurken en sevdiğiniz Mario veya Mii karakteriyle mücadele edin.
Mario Golf: Super Rush, Nintendo Switch konsolu için yayınlanan popüler Super Mario serisinin golf alt döngüsünün ilk bölümüdür.
EA SPORTS Tiburonda geliştirilen EA SPORTS PGA TOUR Golf Challenge, katılımcıların dünyaca ünlü golf sahalarının kilidini açarken deneyim kazanmak ve kariyerleri boyunca seviye atlamak için golf
Bu yılın tek gerçek dünya golf simülasyonunda zirveye çıkın ve profesyonellerle kapışın.
Yorumlar
Yorum ekle