Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mario Golf: World Tour Türkçe yama

20.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Mario Golf: World Tour. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir TLC.

Oyun için türkçe yama metni Mario Golf: World Tour (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
Mario ile dünyanın dört bir yanında kulüp gezmeye gidin! Çevrimiçi oyunculara meydan okurken en sevdiğiniz Mario veya Mii karakteriyle mücadele edin.

İndirme sayısı:
9458
Yayın yılı:
2014





Mario Golf: World Tour oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mario Golf: World Tour dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mario Golf: World Tour klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mario Golf: World Tour ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mario Golf: World Tour oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mario Golf: World Tour içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Mario Golf: Super Rush, Nintendo Switch konsolu için yayınlanan popüler Super Mario serisinin golf alt döngüsünün ilk bölümüdür.
Golf öğrencileri Neil veya Ellanın rolünü üstlenin ve Club Slots ve Go-Go Gates gibi çılgın golf sahaları ve mini oyun zorlukları dünyasına girin.
Mario Power Tennis ve Mario Golf: Toadstool Tour gibi oyunların başlattığı geleneği sürdüren Mario Superstar Baseball, beyzbol dünyasına yeni bir eğlence markası getiriyor!
Mario Kart Tour, Mario Kart serisinin mobil yan ürünü. Bu yarış oyunu Nintendo tarafından geliştirildi ve piyasaya sürüldü ve oynaması ücretsiz bir modelde dağıtıldı.
Bu yılın tek gerçek dünya golf simülasyonunda zirveye çıkın ve profesyonellerle kapışın.
Yorumlar
Yorum ekle