Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

L.A. Noire Türkçe yama

29.12.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz L.A. Noire. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir tRUE.

Oyun için türkçe yama metni L.A. Noire (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: tRUE
Oyun açıklaması:
PC, PS4 vb. için L.A. Noire, Rockstar Games ile işbirliği içinde bir başlangıç ​​stüdyosu Team Bondi tarafından oluşturulan bir üçüncü şahıs oyunudur.

İndirme sayısı:
9934
Yayın yılı:
2011





L.A. Noire oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) L.A. Noire dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales L.A. Noire klasörüne koyun.

3. Türkçe yama L.A. Noire ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


L.A. Noire oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve L.A. Noire içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Boulzactaki Edgar Bokbok, klasik macera oyunları türüne aittir. Bu, 2018de kurulan bağımsız La Poule Noire stüdyosunun ilk oyunudur.
L.A. Noire: VR Case Files, PC ve sanal gerçeklik gözlüklerinin görünümü ile geliştirilmiş, L.
PSV ve PCde yayınlanan Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart, bir strateji RPG oyunu ve Hyperdimension Neptunia jRPG serisinin bir yan ürünü.
Warhammer 40,000: Kill Team, Games Workshop tarafından yaratılan Warhammer 40,000 evreninde geçen bir arcade oyunudur.
Space Tail, macera oyunu öğelerine sahip bir 2.5D platform oyunudur. İlk projesi olan Polonyalı bir ekip olan Enjoy Studio tarafından Longterm Games ile işbirliği içinde geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle