Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart Türkçe yama

24.02.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
PSV ve PCde yayınlanan Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart, bir strateji RPG oyunu ve Hyperdimension Neptunia jRPG serisinin bir yan ürünü. 2010 yılında başlayan franchise, Idea Factory ve Compile Heart tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10929
Yayın yılı:
2014





Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
L.A. Noire: VR Case Files, PC ve sanal gerçeklik gözlüklerinin görünümü ile geliştirilmiş, L.
Carnage Heart Portable, "Carnage Heart Portable" adlı yapımın devamı niteliğinde olan tipik bir simülasyon-stratejik oyundur.
Red Goddess: Inner World for PC, PS4 vb., bağımsız bir İspanyol oyun geliştiricisi olan Yanim Studio tarafından geliştirilen yandan kaydırmalı bir aksiyon-macera oyunudur.
Goddess: Primal Chaos, AND ve iOS dahil olmak üzere mobil platformlar için koramgame stüdyosu tarafından geliştirilen ve mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz oyun olarak dağıtılan bir MMORPG oyunudur.
Bu zengin içerikli genişleme paketi ile Vanadielin sürükleyici ve sürekli genişleyen dünyasında bir sonraki bölümü deneyimleyin.
Yorumlar
Yorum ekle