Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Red Goddess: Inner World Türkçe yama

23.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Red Goddess: Inner World. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: JMP, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Red Goddess: Inner World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
Red Goddess: Inner World for PC, PS4 vb., bağımsız bir İspanyol oyun geliştiricisi olan Yanim Studio tarafından geliştirilen yandan kaydırmalı bir aksiyon-macera oyunudur.

İndirme sayısı:
10881
Yayın yılı:
2023





Red Goddess: Inner World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Red Goddess: Inner World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Red Goddess: Inner World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Red Goddess: Inner World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Red Goddess: Inner World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Red Goddess: Inner World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PSV ve PCde yayınlanan Hyperdevotion Noire: Goddess Black Heart, bir strateji RPG oyunu ve Hyperdimension Neptunia jRPG serisinin bir yan ürünü.
Goddess: Primal Chaos, AND ve iOS dahil olmak üzere mobil platformlar için koramgame stüdyosu tarafından geliştirilen ve mikro dönüşümlerle oynaması ücretsiz oyun olarak dağıtılan bir MMORPG oyunudur.
Bu zengin içerikli genişleme paketi ile Vanadielin sürükleyici ve sürekli genişleyen dünyasında bir sonraki bölümü deneyimleyin.
Melbits World, Melbot adlı bağımsız bir İspanyol stüdyosu tarafından geliştirilen bir mantık ve arcade oyunudur.
Nazralath: The Fallen World, bağımsız bir Euclidean Studios tarafından geliştirilen ruh benzeri bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle