Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Melbits World Türkçe yama

17.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Melbits World! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Melbits World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Melbits World, Melbot adlı bağımsız bir İspanyol stüdyosu tarafından geliştirilen bir mantık ve arcade oyunudur. Yapım, PS4 platformu düşünülerek oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10144
Yayın yılı:
2018





Melbits World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Melbits World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Melbits World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Melbits World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Melbits World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Melbits World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
World of Warcraft Classic, sunulan dünyayı ve mekaniği üretimin ilk yıllarından sürüme geri yüklemeyi amaçlayan World of Warcraft adlı MMORPGnin özel bir çeşididir.
World War Z: Aftermath, 2019 World War Z oyununun sekizinci ve dokuzuncu nesil konsollar için yayınlanan genişletilmiş sürümüdür.
Red Goddess: Inner World for PC, PS4 vb., bağımsız bir İspanyol oyun geliştiricisi olan Yanim Studio tarafından geliştirilen yandan kaydırmalı bir aksiyon-macera oyunudur.
Bağımsız stüdyo Grimwood Team tarafından geliştirilen World of One for PC, bir mantık oyunu ve bir aksiyon platformunun bir karışımıdır.
World of Warplanes, oynaması ücretsiz modele ve mikro ödemelere dayalı bir hava MMO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle