Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World of Warcraft Classic Türkçe yama

01.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz World of Warcraft Classic. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni World of Warcraft Classic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
World of Warcraft Classic, sunulan dünyayı ve mekaniği üretimin ilk yıllarından sürüme geri yüklemeyi amaçlayan World of Warcraft adlı MMORPGnin özel bir çeşididir.

İndirme sayısı:
8446
Yayın yılı:
2019





World of Warcraft Classic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World of Warcraft Classic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World of Warcraft Classic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World of Warcraft Classic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World of Warcraft Classic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World of Warcraft Classic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Elemental Plandaki dünyanın alanı olan Deepholmde eski bir kötülük uykudadır.
World of Warcraft: Battle for Azeroth, 2004 yılında piyasaya sürülen World of Warcraft adlı klasik MMORPGnin yedinci genişlemesidir.
Legion, Blizzard Entertainment tarafından yaratılan, oyun tarihinin en popüler MMORPGlerinden biri olan World of Warcraftın altıncı genişleme paketidir.
World of Warcraft: Dragonflight, Diablo serisi veya Hearthstone ve Overwatch gibi oyunlarla da bilinen Blizzard Entertainmentın popüler 2004 MMORPGsinin dokuzuncu genişleme paketidir.
World of Warcraft: Shadowlands, temel oyunun yanı sıra Overwatch, Hearthstone, Starcraft ve Diablo serisi gibi oyunların yaratıcıları Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen popüler 2004
Yorumlar
Yorum ekle