Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Edgar: Bokbok in Boulzac Türkçe yama

19.10.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Edgar: Bokbok in Boulzac. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir HoG, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Edgar: Bokbok in Boulzac (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: HoG
Oyun açıklaması:
Boulzactaki Edgar Bokbok, klasik macera oyunları türüne aittir. Bu, 2018de kurulan bağımsız La Poule Noire stüdyosunun ilk oyunudur. KonuOyun, en yakın arkadaşı bir tavukla her yere giden orta yaşlı Edgarın hikayesini anlatıyor.

İndirme sayısı:
8012
Yayın yılı:
2020





Edgar: Bokbok in Boulzac oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Edgar: Bokbok in Boulzac dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Edgar: Bokbok in Boulzac klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Edgar: Bokbok in Boulzac ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Edgar: Bokbok in Boulzac oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Edgar: Bokbok in Boulzac içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Edgar zamanı ve tüm Hollywood heyecanlı. Bununla birlikte, tüm Edgarlar çalındığında, cicili bicili kasabanın üzerinde kara bir bulut dolaşır.
Midnight Mysteries: The Edgar Allan Poe Conspiracy, sıradan oyunlarda uzmanlaşmış MumboJumbo stüdyosunun bir başka yapımı.
Küçük bir kasaba burjuva ailesinde büyüyen ve yakın zamanda üniversiteden beşeri bilimler mezunu olan Edgar Delacroix, büyük şehrin onun için neler hazırladığını henüz keşfetmedi.
Bu oyun sayesinde, en çılgın sürücü Edgar Torrenterasın eşlik ettiği gerçekten ekstrem bir motosiklet yarışı stili yaşayabilirsiniz.
Populous: The Promised Lands, Electronic Arts tarafından 1989da piyasaya sürülen ve iki yıl önce Les Edgar ve Peter Molyneux tarafından kurulan İngiliz Bullfrog stüdyosunun ilk büyük başarısı olan
Yorumlar
Yorum ekle