Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Animaniacs: The Great Edgar Hunt Türkçe yama

06.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Animaniacs: The Great Edgar Hunt. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Animaniacs: The Great Edgar Hunt (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: JUNLAJUBALAM
Oyun açıklaması:
Edgar zamanı ve tüm Hollywood heyecanlı. Bununla birlikte, tüm Edgarlar çalındığında, cicili bicili kasabanın üzerinde kara bir bulut dolaşır.

İndirme sayısı:
9526
Yayın yılı:
2005





Animaniacs: The Great Edgar Hunt oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Animaniacs: The Great Edgar Hunt dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Animaniacs: The Great Edgar Hunt klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Animaniacs: The Great Edgar Hunt ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Animaniacs: The Great Edgar Hunt oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Animaniacs: The Great Edgar Hunt içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Özellikler: - Gişe rekorları kıran Animaniacs TV dizisine dayanmaktadır.
Midnight Mysteries: The Edgar Allan Poe Conspiracy, sıradan oyunlarda uzmanlaşmış MumboJumbo stüdyosunun bir başka yapımı.
Bass Pro Shops: Wii ve X360ta yayınlanan The Hunt, Griffin Internationalın geliştirme ekibi ile bir Amerikan balıkçılık ve av ekipmanı mağazaları zinciri olan Bass Pro Shops arasındaki işbirliğinin
Her şey Greenhorn acemisinden Master Huntera kadar saflarda ilerlerken övünme hakları kazanmakla ilgili.
Carnivores: Dinosaur Hunter Reborn for PC, Action Forms tarafından oluşturulan en çok satan oyunun yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle