Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Space Tail Türkçe yama

12.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Space Tail. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Space Tail (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
Space Tail, macera oyunu öğelerine sahip bir 2.5D platform oyunudur. İlk projesi olan Polonyalı bir ekip olan Enjoy Studio tarafından Longterm Games ile işbirliği içinde geliştirildi.

İndirme sayısı:
10153
Yayın yılı:
2023





Space Tail oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Space Tail dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Space Tail klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Space Tail ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Space Tail oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Space Tail içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tooth and Tale, ödüllü Monaco: Whats Yours Is Mineın yaratıcıları Pocketwatch Games tarafından PC ve PS4 için gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Herkesin favori kedisi, Jonun bagajına gizlice girerek Londraya giden bir uçağa binmeyi başardı!
Fairy Tail, aynı adı taşıyan bir manga serisinin jRPG uyarlamasıdır.
Dust: An Elysian Tail for PC, X360 vb., RPG öğelerine sahip bir 2D aksiyon oyunudur.
Tail of the Sun, ana karakteri tarih öncesi bir kabilenin üyesi olan ve grubu için parlak bir geleceğin yolunu açmaya çalışan üç boyutlu bir macera ve arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle