Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dust: An Elysian Tail Türkçe yama

18.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Dust: An Elysian Tail. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ZENiTH.

Oyun için türkçe yama metni Dust: An Elysian Tail (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Dust: An Elysian Tail for PC, X360 vb., RPG öğelerine sahip bir 2D aksiyon oyunudur. Gerçek bir orkestra adamı olan Dean Dodrill tarafından yönetilen tek kişilik bir stüdyo olan Humble Hearts tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8832
Yayın yılı:
2012





Dust: An Elysian Tail oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dust: An Elysian Tail dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dust: An Elysian Tail klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dust: An Elysian Tail ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dust: An Elysian Tail oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dust: An Elysian Tail içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tooth and Tale, ödüllü Monaco: Whats Yours Is Mineın yaratıcıları Pocketwatch Games tarafından PC ve PS4 için gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
PC ve XONE için Phantom Dust HD, ilk Xbox konsolu için piyasaya sürülen 2004 Phantom Dustın yeniden düzenlenmiş halidir.
Fairy Tail, aynı adı taşıyan bir manga serisinin jRPG uyarlamasıdır.
Space Tail, macera oyunu öğelerine sahip bir 2.5D platform oyunudur. İlk projesi olan Polonyalı bir ekip olan Enjoy Studio tarafından Longterm Games ile işbirliği içinde geliştirildi.
Tail of the Sun, ana karakteri tarih öncesi bir kabilenin üyesi olan ve grubu için parlak bir geleceğin yolunu açmaya çalışan üç boyutlu bir macera ve arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle