Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chronos V Türkçe yama

23.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Chronos V. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama CORE sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Chronos V (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: CORE
Oyun açıklaması:
Chronos V, bilim kurgu geleneğinde gerçekleştirilen MMocRPG türünde bir oyundur. Oyuncular, oyun sırasında büyük enerji sorunlarıyla mücadele eden Chronos V adlı kendi adını taşıyan gezegenin sakinleri haline gelir.

İndirme sayısı:
9873
Yayın yılı:
2023





Chronos V oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chronos V dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chronos V klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chronos V ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chronos V oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chronos V içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve XBX için Doom 3, bir bilim kurgu birinci şahıs nişancı ve 90ların ortalarında kendi türünde yeni standartlar belirleyen efsanevi serinin üçüncü büyük bölümüdür.
Remnant II, RPG öğeleriyle geliştirilmiş bir kooperatif üçüncü şahıs aksiyon oyunudur.
Dispatcher for PC, korku unsurlarına sahip bir bilim kurgu aksiyon RPGsidir.
PC için Chronos, Oculus Rift gibi sanal gerçeklik başlıkları düşünülerek oluşturulmuş atmosferik bir fantezi aksiyon RPGsidir.
Chronos Twin, Avrupalı ​​geliştiricilerin EnjoyUpın ilk oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle