Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Remnant II Türkçe yama

07.01.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Remnant II! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama RESURRECTiON sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Remnant II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: RESURRECTiON
Oyun açıklaması:
Remnant II, RPG öğeleriyle geliştirilmiş bir kooperatif üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. 2019un kalıntısının devamı: Küllerden. Her iki oyun da Credit Chronos: Ashes and Darksiders IIIten önce de sahip olan Gunfire Games Studio tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10781
Yayın yılı:
2023





Remnant II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Remnant II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Remnant II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Remnant II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Remnant II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Remnant II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Remnant: From the Ashes Subject 2923, kıyamet sonrası dünya Remnant from the Ashesta geçen bir aksiyon RPGsinin ikinci ücretli genişletmesidir.
Square Enixin sunduğu en iyi sanat ve teknoloji kullanılarak oluşturulan yepyeni bir RPG olan THE LAST REMNANT, yeni nesil sahneye çıkışıyla yeni standartlar belirlemeyi vaat ediyor.
Remnant: From the Ashes Swamps of Corsus, RPG unsurları içeren 2019 kooperatif aksiyon oyununun ilk eklentisidir.
Remnant: From the Ashes, RPG özelliklerine sahip çok oyunculu bir aksiyon oyunudur.
Her gezegen bir seçimdir. Her seçimin bir sonucu vardır. Zenith Remnant, Arcen Gamesin hit uzay tabanlı bağımsız RTS/4X hibriti AI War: Fleet Commandın ilk genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle