Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chronos Twin Türkçe yama

13.12.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Chronos Twin. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama NOP sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Chronos Twin (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: NOP
Oyun açıklaması:
Chronos Twin, Avrupalı ​​geliştiricilerin EnjoyUpın ilk oyunudur. Oyun, zaman yolculuğu fikrine dayanıyor, ancak canlandırıcı benzersiz bir şekilde.

İndirme sayısı:
8844
Yayın yılı:
2007





Chronos Twin oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chronos Twin dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chronos Twin klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chronos Twin ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chronos Twin oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chronos Twin içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Chronos V, bilim kurgu geleneğinde gerçekleştirilen MMocRPG türünde bir oyundur.
PC için Chronos, Oculus Rift gibi sanal gerçeklik başlıkları düşünülerek oluşturulmuş atmosferik bir fantezi aksiyon RPGsidir.
Summon Night: Twin Age, hassas kontrollerini, güzel animasyonlu grafiklerini ve bağımlılık yaratan aksiyon RPG oyununu 20 Mayısta Nintendo DSye getiriyor.
Twin Strike: Operation Thunder, oyuncuların helikopterin kaskına oturmasına ve düşman saflarını aşmasına izin veren düşük bütçeli bir arcade shooter oyunudur.
Date A Live: Twin Edition Rio Reincarnation, serinin PlayStation 3te yayınlanan önceki iki bölümünü de içeren Date A Live romantik macera serisinin üçüncü bölümüdür: Date A Live: Rinne Utopia ve Date
Yorumlar
Yorum ekle