Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Summon Night: Twin Age Türkçe yama

20.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Summon Night: Twin Age, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Summon Night: Twin Age (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: dEViATED
Oyun açıklaması:
Summon Night: Twin Age, hassas kontrollerini, güzel animasyonlu grafiklerini ve bağımlılık yaratan aksiyon RPG oyununu 20 Mayısta Nintendo DSye getiriyor.

İndirme sayısı:
10600
Yayın yılı:
2008





Summon Night: Twin Age oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Summon Night: Twin Age dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Summon Night: Twin Age klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Summon Night: Twin Age ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Summon Night: Twin Age oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Summon Night: Twin Age içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Me and the Night for PC, RainDance stüdyosunun ilk oyunu olan bir aksiyon-macera oyunudur.
Twin Strike: Operation Thunder, oyuncuların helikopterin kaskına oturmasına ve düşman saflarını aşmasına izin veren düşük bütçeli bir arcade shooter oyunudur.
Chronos Twin, Avrupalı ​​geliştiricilerin EnjoyUpın ilk oyunudur.
Date A Live: Twin Edition Rio Reincarnation, serinin PlayStation 3te yayınlanan önceki iki bölümünü de içeren Date A Live romantik macera serisinin üçüncü bölümüdür: Date A Live: Rinne Utopia ve Date
İkiz Sektörün hikayesi kıyamet sonrası bir gelecekte, insanlığın kalıntılarının, gezegen yeniden yaşanabilir hale gelene kadar, kirlenmiş dünya yüzeyinin altındaki kriyojenik odalarda yapay uykuya
Yorumlar
Yorum ekle