Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Between Me and the Night Türkçe yama

06.01.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Between Me and the Night. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Between Me and the Night (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: R2R
Oyun açıklaması:
PC için Me and the Night for PC, RainDance stüdyosunun ilk oyunu olan bir aksiyon-macera oyunudur. StoryBetween Me and the Night for PC, oyuncuya şimdiki zamanın ve yakın geçmişin sıklıkla örtüştüğü gerçeküstü bir dünyada yaşayan bir çocuk rolü veriyor.

İndirme sayısı:
9386
Yayın yılı:
2016





Between Me and the Night oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Between Me and the Night dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Between Me and the Night klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Between Me and the Night ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Between Me and the Night oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Between Me and the Night içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Night of the Rabbit, bu türde uzmanlaşmış bir şirket olan Daedalic tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
Night Watch Racing, Night Patrol tarafından başlatılan üçlemede Rus fantezi yazarı Sergei Lukyanenko tarafından yaratılan dünyaya yerleştirilmiş başka bir oyundur.
Hasbro Family Game Night 2, The Hub tarafından yayınlanan popüler aile dizisi Hasbro Family Game Night Showun uyarlaması olan serinin ikinci oyunudur.
Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] iki boyutlu bir dövüş oyunudur ve Under Night In-Birthin genişletilmiş ve geliştirilmiş bir versiyonudur.
PC, PS4 ve XONE için The Last Night, macera unsurlarına sahip bir siberpunk platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle