Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] Türkçe yama

16.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r]. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PANiCDOX.

Oyun için türkçe yama metni Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] iki boyutlu bir dövüş oyunudur ve Under Night In-Birthin genişletilmiş ve geliştirilmiş bir versiyonudur. Oyun, Japon stüdyoları French Bread ve Ecole Softwarede çalışan, türün gazilerinden oluşan bir ekip tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
10439
Yayın yılı:
2020





Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kingdom Hearts: Birth by Sleep, Kingdom Hearts üçlemesinin devamı olan bir Japon cRPG oyunudur.
Merge Games stüdyosu tarafından yayınlanan, PC ve PS4 için Better Late Than Dead, 2014ten Enforcer: Police Crime Actionın yaratıcıları Odin Game tarafından geliştirilen bir hayatta kalma sanal
The Sims 3: Late Night, The Sims 3ün üçüncü büyük genişlemesidir.
Tenchu ​​2: Birth of the Stealth Assassins, 2000 yılında piyasaya sürülen, başrolde ninja savaşçıları ile gizli bir gizli görüşmenin devamı niteliğindedir.
Under Night In-Birth Exe: Late[st] for PS4, PS3 ve PSV, oyun endüstrisinin bu türde uzmanlaşan gazilerinden oluşan bir ekip tarafından geliştirilen geleneksel bir 2D dövüş oyunudur;
Yorumlar
Yorum ekle