Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Better Late Than Dead Türkçe yama

06.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Better Late Than Dead. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama Solitary sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Better Late Than Dead (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: Solitary
Oyun açıklaması:
Merge Games stüdyosu tarafından yayınlanan, PC ve PS4 için Better Late Than Dead, 2014ten Enforcer: Police Crime Actionın yaratıcıları Odin Game tarafından geliştirilen bir hayatta kalma sanal oyundur.

İndirme sayısı:
9086
Yayın yılı:
2023





Better Late Than Dead oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Better Late Than Dead dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Better Late Than Dead klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Better Late Than Dead ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Better Late Than Dead oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Better Late Than Dead içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 ve XONE için Dead Island 2, Dead Island serisine bir başka giriş ve hem popüler Dead Island hem de Dead Island Riptideın devamı niteliğinde.
AMCnin hit programı The Walking Dead için bir sosyal oyunda zombi kıyametinde hayatta kalın.
The Sims 3: Late Night, The Sims 3ün üçüncü büyük genişlemesidir.
Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] iki boyutlu bir dövüş oyunudur ve Under Night In-Birthin genişletilmiş ve geliştirilmiş bir versiyonudur.
Under Night In-Birth Exe: Late[st] for PS4, PS3 ve PSV, oyun endüstrisinin bu türde uzmanlaşan gazilerinden oluşan bir ekip tarafından geliştirilen geleneksel bir 2D dövüş oyunudur;
Yorumlar
Yorum ekle