Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Under Night In-Birth Exe: Late[st] Türkçe yama

28.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Under Night In-Birth Exe: Late[st]. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir FAiRLiGHT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Under Night In-Birth Exe: Late[st] (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Under Night In-Birth Exe: Late[st] for PS4, PS3 ve PSV, oyun endüstrisinin bu türde uzmanlaşan gazilerinden oluşan bir ekip tarafından geliştirilen geleneksel bir 2D dövüş oyunudur;

İndirme sayısı:
10897
Yayın yılı:
2017





Under Night In-Birth Exe: Late[st] oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Under Night In-Birth Exe: Late[st] dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Under Night In-Birth Exe: Late[st] klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Under Night In-Birth Exe: Late[st] ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Under Night In-Birth Exe: Late[st] oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Under Night In-Birth Exe: Late[st] içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kingdom Hearts: Birth by Sleep, Kingdom Hearts üçlemesinin devamı olan bir Japon cRPG oyunudur.
Merge Games stüdyosu tarafından yayınlanan, PC ve PS4 için Better Late Than Dead, 2014ten Enforcer: Police Crime Actionın yaratıcıları Odin Game tarafından geliştirilen bir hayatta kalma sanal
The Sims 3: Late Night, The Sims 3ün üçüncü büyük genişlemesidir.
Hyperdimension Neptunia Re;Birth 1, kahramanları konsolların ve Japon oyun geliştiricilerinin kişileştirmeleri olan hicivli jRPG serisinin ilk oyununun tam bir yeniden çevrimidir.
Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] iki boyutlu bir dövüş oyunudur ve Under Night In-Birthin genişletilmiş ve geliştirilmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle