Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dispatcher Türkçe yama

30.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Dispatcher. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama Anthrox sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Dispatcher (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
Dispatcher for PC, korku unsurlarına sahip bir bilim kurgu aksiyon RPGsidir. Bu, St. Petersburgdan Rus stüdyo Civil Savagesın ilk çalışması. HikayeOyun, evrenin keşfedilmemiş köşelerini keşfetmek için yola çıkan insanları taşıyan itibari bir uzay gemisinde gerçekleşir.

İndirme sayısı:
9581
Yayın yılı:
2015





Dispatcher oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dispatcher dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dispatcher klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dispatcher ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dispatcher oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dispatcher içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pneuma: PC, XONE ve PS4 için, evrenin başlangıcını izleyerek kendi adını taşıyan tanrı Pneuma olarak oynadığınız macera unsurlarına sahip bir FPP mantık bulmacası oyunudur.
Star Valor, aksiyon dolu bir bilim kurgu RPGsidir. Oyun sırasında, oyuncu uzay gemisinin kontrolünü ele alır ve galaksiyi keşfeder.
Visceral Gamesin bilim kurgu hayatta kalma korku filminin mobil versiyonu, bilim kurgu hayatta kalma gerçeklerinde geçiyor.
Spirit of the Island, yaşam simülasyonu unsurlarına sahip bir sanal alan RPGsidir.
M.A.X.: Mechanized Assault & Exploration, daha önce keşfedilmemiş gezegenlerde yeni dünyaları keşfetmek ve kolonileştirmek için tasarlanmış bilim kurgu tabanlı bir strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle