Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ascend: Hand of Kul Türkçe yama

05.02.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Ascend: Hand of Kul. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir EXTALiA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Ascend: Hand of Kul (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Ascend: Hand of Kul, oynaması ücretsiz bir çok oyunculu aksiyon RPGsidir. Ascendin Xbox Live üyeleriyle oluşturduğu güçlü dünyayı deneyimleyin ve üç hizalama arasındaki güç dengesi etrafınızdaki dünyayı değiştirirken mücadelenin gelişmesini izleyin.

İndirme sayısı:
9629
Yayın yılı:
2013





Ascend: Hand of Kul oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ascend: Hand of Kul dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ascend: Hand of Kul klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ascend: Hand of Kul ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ascend: Hand of Kul oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ascend: Hand of Kul içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tribes: Ascend, 1998de piyasaya sürülen Starsiege Tribes ile başlayan popüler ağ FPS serisinin devamı niteliğindedir.
Oddworld: Hand of Odd, Oddworld serisinden başka bir oyundur ve bu evrene yerleştirilmiş ilk RTSnin yanı sıra bu ailenin çevrimiçi oyun oynamayı sağlayan ilk yapımıdır.
PC, PS4 vb. için Hand of Fate, fantastik bir dünyada geçen kart, masa ve RPG oyunlarının benzersiz bir karışımıdır.
Büyük ya da küçük, modern aksiyon odaklı RPGlerde düşmanlar arasındaki temel fark her zaman sadece isabet noktalarının sayısı olmuştur.
The Hand of Merlin, korku iklimlerinde arthur efsanelerini bilim kurgu ile birleştiren bir evrende geçen RPG unsurları ile sıra tabanlı strateji oyunu ve rogue-lite kombinasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle