Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tribes: Ascend Türkçe yama

23.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Tribes: Ascend. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AH-Team.

Oyun için türkçe yama metni Tribes: Ascend (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Tribes: Ascend, 1998de piyasaya sürülen Starsiege Tribes ile başlayan popüler ağ FPS serisinin devamı niteliğindedir. Oyun, gönüllü mikro ödemelerle tamamlanan, oynaması ücretsiz bir modele dayanmaktadır.

İndirme sayısı:
10383
Yayın yılı:
2023





Tribes: Ascend oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tribes: Ascend dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tribes: Ascend klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tribes: Ascend ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tribes: Ascend oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tribes: Ascend içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ascend: Hand of Kul, oynaması ücretsiz bir çok oyunculu aksiyon RPGsidir.
Tribes of Midgard, oyuncuların dünyanın sonunda Ragnarokta evlerini savunan Vikingler olarak oynadığı ortak bir aksiyon macera oyunudur.
Tribes Universe, esas olarak PvPye odaklanan ve kesinlikle Tribes serisinin geleneğine atıfta bulunan bir MMO atış oyunudur.
Tribes Fast Attack, oyuncular arasındaki küçük ve hızlı savaşlara odaklanan Tribes serisinden yeni bir bağımsız oyundur.
Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East, Heroes of Might & Magic serisinin 2007de piyasaya sürülen beşinci bölümünün ikinci resmi genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle