Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tribes of Midgard Türkçe yama

24.09.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Tribes of Midgard! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Tribes of Midgard (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
Tribes of Midgard, oyuncuların dünyanın sonunda Ragnarokta evlerini savunan Vikingler olarak oynadığı ortak bir aksiyon macera oyunudur. Oyun Norsfell Games stüdyosu tarafından geliştirildi ve onun ilk projesi.

İndirme sayısı:
9814
Yayın yılı:
2021





Tribes of Midgard oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tribes of Midgard dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tribes of Midgard klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tribes of Midgard ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tribes of Midgard oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tribes of Midgard içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tribes: Ascend, 1998de piyasaya sürülen Starsiege Tribes ile başlayan popüler ağ FPS serisinin devamı niteliğindedir.
PC, PS4 ve XONE için Vikings: Wolves of Midgard, Games Farm tarafından yaratılan ve Kalypso Media tarafından yayınlanan, Grand Ages: Medieval, Rise of Venice: Beyond the Sea veya Tropico serisinden
Tribes Universe, esas olarak PvPye odaklanan ve kesinlikle Tribes serisinin geleneğine atıfta bulunan bir MMO atış oyunudur.
Midgard, Anarchy Onlinedan sonra, İskandinav şirketi Funcomun devasa çevrimiçi çok oyunculu türündeki üretimidir.
Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East, Heroes of Might & Magic serisinin 2007de piyasaya sürülen beşinci bölümünün ikinci resmi genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle