Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Hand of Merlin Türkçe yama

28.02.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz The Hand of Merlin. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Hand of Merlin (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: VENOM
Oyun açıklaması:
The Hand of Merlin, korku iklimlerinde arthur efsanelerini bilim kurgu ile birleştiren bir evrende geçen RPG unsurları ile sıra tabanlı strateji oyunu ve rogue-lite kombinasyonudur.

İndirme sayısı:
9169
Yayın yılı:
2023





The Hand of Merlin oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Hand of Merlin dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Hand of Merlin klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Hand of Merlin ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Hand of Merlin oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Hand of Merlin içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yüzyıllar önce, bir adam Angrayı yenene ve tanrısal güçlerini kendi kollarına mühürleyene kadar dünya yakın bir kıyametteydi.
Ascend: Hand of Kul, oynaması ücretsiz bir çok oyunculu aksiyon RPGsidir.
Oddworld: Hand of Odd, Oddworld serisinden başka bir oyundur ve bu evrene yerleştirilmiş ilk RTSnin yanı sıra bu ailenin çevrimiçi oyun oynamayı sağlayan ilk yapımıdır.
PC, PS4 vb. için Hand of Fate, fantastik bir dünyada geçen kart, masa ve RPG oyunlarının benzersiz bir karışımıdır.
Büyük ya da küçük, modern aksiyon odaklı RPGlerde düşmanlar arasındaki temel fark her zaman sadece isabet noktalarının sayısı olmuştur.
Yorumlar
Yorum ekle