Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Hand of Fate Türkçe yama

27.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Hand of Fate. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Hand of Fate (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: BReWErS
Oyun açıklaması:
PC, PS4 vb. için Hand of Fate, fantastik bir dünyada geçen kart, masa ve RPG oyunlarının benzersiz bir karışımıdır. Bu, Kickstarterdaki kampanya aracılığıyla prodüksiyon için gerekli kaynakları toplayan Avustralyalı Defiant Development stüdyosu tarafından yapılan bağımsız bir projedir.

İndirme sayısı:
8574
Yayın yılı:
2015





Hand of Fate oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Hand of Fate dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Hand of Fate klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Hand of Fate ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Hand of Fate oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Hand of Fate içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ascend: Hand of Kul, oynaması ücretsiz bir çok oyunculu aksiyon RPGsidir.
Oddworld: Hand of Odd, Oddworld serisinden başka bir oyundur ve bu evrene yerleştirilmiş ilk RTSnin yanı sıra bu ailenin çevrimiçi oyun oynamayı sağlayan ilk yapımıdır.
Büyük ya da küçük, modern aksiyon odaklı RPGlerde düşmanlar arasındaki temel fark her zaman sadece isabet noktalarının sayısı olmuştur.
The Hand of Merlin, korku iklimlerinde arthur efsanelerini bilim kurgu ile birleştiren bir evrende geçen RPG unsurları ile sıra tabanlı strateji oyunu ve rogue-lite kombinasyonudur.
Şimdi görüyorsun. Şimdi yapmıyorsun. Kyrandia ülkesi parça parça yok oluyor ve siz, laneti kırmak ve onu kurtarmak için dünyanın merkezine seyahat etmesi gereken sıra dışı, genç mistiksiniz.
Yorumlar
Yorum ekle