Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlefield Hardline: Betrayal Türkçe yama

02.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Battlefield Hardline: Betrayal. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Anthrox.

Oyun için türkçe yama metni Battlefield Hardline: Betrayal (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
Battlefield Hardline: PC, X360 vb. için Betrayal, Battlefield Hardlineın Mart 2015te yayınlanan dördüncü ve son kapsamlı paketidir. DLC, Dead Space serileriyle ünlü orijinal oyun Visceral Games stüdyosunun yaratıcıları tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
10730
Yayın yılı:
2016





Battlefield Hardline: Betrayal oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlefield Hardline: Betrayal dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlefield Hardline: Betrayal klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlefield Hardline: Betrayal ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlefield Hardline: Betrayal oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlefield Hardline: Betrayal içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PS4 vb. için Battlefield Hardline, Battlefield birinci şahıs nişancı serisine ait alt serilerin ilk bölümüdür.
PC için Battlefield 2, Battlefield 1942 ve Battlefield Vietnam adlı son derece popüler PC FPS oyunlarının yanı sıra PlayStation 2 için Battlefield: Modern Combatın bir devamıdır.
Criminal Activity, Mart 2015te PCde yayınlanan çevrimiçi bir FPS olan Battlefield: Hardlineın ilk çok oyunculu genişletmesidir.
Robbery, Mart 2015te piyasaya sürülen çevrimiçi birinci şahıs nişancı Battlefield Hardlineın ikinci çok oyunculu genişletmesidir.
Betrayal at Krondor, ünlü yazar Raymond E. Feistin Riftwar Saga fantezi hikayelerine dayanan harika bir cRPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle