Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battlefield Hardline: Robbery Türkçe yama

08.05.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Battlefield Hardline: Robbery. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir turckeyamaMUSiC.

Oyun için türkçe yama metni Battlefield Hardline: Robbery (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: turckeyamaMUSiC
Oyun açıklaması:
Robbery, Mart 2015te piyasaya sürülen çevrimiçi birinci şahıs nişancı Battlefield Hardlineın ikinci çok oyunculu genişletmesidir. Orijinal oyun gibi Visceral Games tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8970
Yayın yılı:
2015





Battlefield Hardline: Robbery oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battlefield Hardline: Robbery dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battlefield Hardline: Robbery klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battlefield Hardline: Robbery ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battlefield Hardline: Robbery oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battlefield Hardline: Robbery içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Battlefield Hardline: PC, X360 vb. için Betrayal, Battlefield Hardlineın Mart 2015te yayınlanan dördüncü ve son kapsamlı paketidir.
PC, PS4 vb. için Battlefield Hardline, Battlefield birinci şahıs nişancı serisine ait alt serilerin ilk bölümüdür.
PC, PS4 ve XONE için Battlefield 1, çok oyunculu oyun deneyimine odaklanan en popüler birinci şahıs nişancı serilerinden birinin tam teşekküllü bir başka bölümüdür.
Criminal Activity, Mart 2015te PCde yayınlanan çevrimiçi bir FPS olan Battlefield: Hardlineın ilk çok oyunculu genişletmesidir.
Battlefield 1: Revolution, çevrimiçi oyun odaklı popüler birinci şahıs nişancı serisinin bir başka girişi olan Battlefield 1 oyununun tam sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle