Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Betrayal at Krondor Türkçe yama

24.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Betrayal at Krondor. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama iCWT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Betrayal at Krondor (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Betrayal at Krondor, ünlü yazar Raymond E. Feistin Riftwar Saga fantezi hikayelerine dayanan harika bir cRPGdir. Oyunun başında, üç karakterin kontrolünü elinize alırsınız: Owyn, bir büyücü, Gorath, bir savaşçı ve Locklear, bir asil.

İndirme sayısı:
10482
Yayın yılı:
1993





Betrayal at Krondor oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Betrayal at Krondor dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Betrayal at Krondor klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Betrayal at Krondor ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Betrayal at Krondor oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Betrayal at Krondor içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Battlefield Hardline: PC, X360 vb. için Betrayal, Battlefield Hardlineın Mart 2015te yayınlanan dördüncü ve son kapsamlı paketidir.
Metaltech: Earthsiege, oyuncuları asi Cybridlerle güçlü yosunların rekabetinin ortasına atan birinci şahıs aksiyon oyunudur.
The Horus Heresy: Betrayal at Calth for PC, ikonik Warhammer: 40K evreninde geçen taktiksel sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
The Bards Legacy: Devil Whiskey, ünlü cRPG üçlemesi The Bards Talein resmi olmayan bir devamıdır.
BloodRayne Betrayal: Fresh Bites, BloodRayne serisinin üçüncü bölümünün yeniden düzenlenmiş halidir.
Yorumlar
Yorum ekle