Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

BMX The Game Türkçe yama

22.01.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik BMX The Game. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir SERGANT.

Oyun için türkçe yama metni BMX The Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: SERGANT
Oyun açıklaması:
BMX The Game, yarış bisikletleri başlığı için bir arcade simülatörüdür. Oyun Barspin Studios tarafından geliştirildi; Adının popüler BMX numaralarından (barspin adı verilen) birinden ödünç alındığını belirtmek ilginçtir.

İndirme sayısı:
10907
Yayın yılı:
2023





BMX The Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) BMX The Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales BMX The Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama BMX The Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


BMX The Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve BMX The Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition, George R.R. Martinin Song of Ice and Fire evreninde geçen kült masa oyununun dijital versiyonudur.
Game Stock Car, bir otomobilin ayarlarının pistteki davranışı üzerindeki etkisini yeniden oluşturmaya büyük önem veren bir yarış simülatörüdür.
Hasbro Family Game Night 2, The Hub tarafından yayınlanan popüler aile dizisi Hasbro Family Game Night Showun uyarlaması olan serinin ikinci oyunudur.
SRX: The Game, NASCAR dünyasından yıldızlar tarafından oluşturulan yeni bir yarış serisi olan Superstar Racing Experience lisansına dayalı bir yarış oyunudur.
PC ve PS4 için Duck Game, çok oyunculu maçlar için geliştirilmiş iki boyutlu bir arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle