Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

SRX: The Game Türkçe yama

26.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz SRX: The Game. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Black_X.

Oyun için türkçe yama metni SRX: The Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
SRX: The Game, NASCAR dünyasından yıldızlar tarafından oluşturulan yeni bir yarış serisi olan Superstar Racing Experience lisansına dayalı bir yarış oyunudur.

İndirme sayısı:
9034
Yayın yılı:
2021





SRX: The Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) SRX: The Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales SRX: The Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama SRX: The Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


SRX: The Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve SRX: The Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
BMX The Game, yarış bisikletleri başlığı için bir arcade simülatörüdür.
A Game of Thrones: The Board Game Digital Edition, George R.R. Martinin Song of Ice and Fire evreninde geçen kült masa oyununun dijital versiyonudur.
Game Stock Car, bir otomobilin ayarlarının pistteki davranışı üzerindeki etkisini yeniden oluşturmaya büyük önem veren bir yarış simülatörüdür.
NASCAR The Game 2011, tamamen yeni bir deneyim yaşatmak için sıfırdan inşa edildi.
Grand Tour Game, Amazon Game Studiosun bir yarış oyunudur. Amazon Prime tarafından üretilen The Grand Tour şovuna dayanıyordu.
Yorumlar
Yorum ekle